Verzend- en retourbeleid

BEZORGING EN LEVERING

Lorenxi Equestrian streeft ernaar alle bestellingen die op voorraad zijn binnen 2-5 dagen te verzenden. Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal u binnen enkele dagen via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.

Lorenxi Equestrian is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door de koerierdiensten. Lorenxi Equestrian is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen. Lorenxi Equestrian betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd.

U dient dit binnen 14 dagen na bestelling van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van Lorenxi Equestrian worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.

In Nederland, Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten gratis.

RETOURNEREN

GEPERSONALISEERDE RIEMEN

De meeste riemen van Lorenixi Equestrian zijn gepersonaliseerd en hebben ieder een uniek karakter. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van jouw riem, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval of voor verdere informatie omtrent retourneringen contact op met onze klantenservice op het emailadres:
info@lorenxi-equestrian.com


Vermeld hierbij je ordernummer en stuur altijd een foto mee van de riem zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen!

NIET- GEPERSONALISEERDE RIEMEN

Niet-gepersonaliseerde riemen, kunnen geretourneerd of geruild worden binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De retourneerkosten zijn op eigen kosten.

Zorg ervoor dat het artikel in nieuwstaat is (ongedragen en onbeschadigd). Alle geretourneerde artikelen moeten de originele verpakking bevatten, inclusief alle papieren.

Meld je retour aan via het onderstaand mailadres:

Info@lorenxi-equestrian.com

Zodra wij het retour gestuurd pakket hebben ontvangen zullen wij binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag retourneren

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat het aanbod wordt aanvaard en voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden. Het verschuldigde bedrag kan betaald worden via IDEAL, Visa en MasterCard. Lorenxi Equestrian accepteert IDEAL-betalingen via ABN-AMRO, Rabobank, Fortis, ING, SNS bank, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos, KNAB, Regio Bank en van Lanschot. Bij betaling met Visa of MasterCard behoudt Lorenxi Equestrian zich het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of uw adresgegevens juist zijn. Bij betalingen met iDeal wordt er gebruik gemaakt van de internetkassa van Mollie. Bij betalingen met Visa of MasterCard wordt er gebruik gemaakt van Mollie. Deze payment provider verzorgt de afhandeling van de transacties.