MISSIE & VISIe

Our story

Onze ethische visie

Lorenxi Equestrian creëert hoogwaardige, handgemaakte producten om ruiters te overtuigen van de kwaliteit van duurzaam, diervriendelijk leer. Hiermee wil Lorenxi Equestrian dieren op aarde helpen en bijdragen aan een duurzame mode-industrie. Back to nature and be kind to all. De ambitie van het merk is om zoveel mogelijk dieren op aarde te helpen. We geloven dat kwaliteit duurzaam en veganistisch kan zijn.

We willen verandering teweegbrengen in de paardenwereld door een ethische en eerlijke aanpak. Opgericht vanuit een liefde voor dieren zetten wij het welzijn van dieren voorop. Daarom draagt elke aankoop bij aan het steunen van dierenwelzijn organisaties. Wij doneren 10% van het aankoopbedrag aan goede doelen voor dieren in nood.

Shirley Wirtz

Ruiter in hart & nieren

“Al van kleins af aan ben ik een dromer. Dromen werkelijk maken, dat is mijn volgende doel. Met Lorenxi Equestrian hoop ik een verschil te maken in de paarden en mode-industrie. Een uitdaging die ik vol passie en overgave aanga. Ik geloof namelijk dat je er stijlvol uit kunt zien als ruiter terwijl je duurzaam gekleed bent. Dat is niet alleen goed voor je imago, maar ook voor de dieren.

Mijn volgende droom? Het openen van een eigen stichting in Kosovo zodat ik de dieren daar een beter leven kan geven. Ik hoop met een deel van de opbrengsten van Lorenxi Equestrian deze droom werkelijkheid te maken”.

Duurzaamheid

Onze producten zijn niet alleen goed voor het welzijn van dieren, maar ook voor het milieu. Het produceren van leren producten is een energie intensief proces dat leidt tot vervuiling van het water en de lucht. Door voor veganistische alternatieven te kiezen, draag je bij aan een schoner milieu. De riem is biologisch afbreekbaar waardoor het materiaal ook te recyclen valt!

Daarnaast is onze gehele supply chain transparant én traceerbaar. Je krijgt echt wat je leest. De riemen worden gemaakt om bestand te zijn tegen een actieve levensstijl. De gespecialiseerde aandacht voor elk detail, zorgt dat de riemen net zo lang of zélfs langer meegaan dan de meeste leren riemen. 

Which color will you wear?

Lorrenzo

Black dapple

€149

Lorrenzo

Chestnut Dream

€149

Volg ons op Instagram

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief